Het opzeggen van een huurovereenkomst

Wanneer zeg ik de huur op?

Opzeggen doet u minimaal één maand van tevoren. Dat kan op iedere werkdag van de maand. De termijn gaat in op de werkdag waarop Viverion uw huuropzegging ontvangt.

Hoe kunt u de huur opzeggen?

Let op:
staat uw huurovereenkomst op twee (of meer) namen, bent u gehuwd of woont u geregistreerd samen? Dan moet u samen de huuropzegging ondertekenen. 

Download het huuropzeggingsformulier (er blijft geen huurder achter) Download formulier
Download het eenzijdig huuropzeggingsformulier (er blijft minimaal één huurder achter) Download formulier


Vul het formulier in en stuur het naar info@viverion.nl of antwoordnummer 12, 7240 VB Lochem.

Na ontvangst, maken wij telefonisch een afspraak met u voor een inspectie van de woning. Ook krijgt u dan informatie over het verdere verloop.

Vooropname

Na het opzeggen van uw huur ontvangt u van ons een bevestiging, met de afspraak voor de inspectie. Als bijlage ontvangt u de Richtlijnen voor oplevering van de woning, een Overnameformulier en een Overzicht standaardtarieven. Tijdens de inspectie loopt onze woonconsulent samen met u de woning door. Daarbij beoordeelt de woonconsulent of er nog te verrichten herstelwerkzaamheden zijn.

Eindopname

Bij de eindopname kijken we of de woning wordt achtergelaten zoals is afgesproken bij de vooropname. Deze afspraken zijn vastgelegd op een inspectieformulier. Ook moeten de eventueel over te nemen goederen op papier staan. De woonconsulent neemt de meterstanden van gas, water en licht op. U bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van de standen aan het desbetreffende water- en/of energiebedrijf. 

Bij de oplevering neemt de woonconsulent de sleutels in ontvangst. Als er nog kosten voor uw rekening zijn, dan krijgt u hier een nota van. Ten slotte ontvangt u nog een eindafrekening van Viverion. Hier wordt de eventuele teveel betaalde huur verrekend met de eventuele kosten.
 

Tot slot…


Als u Viverion heeft gemachtigd de huur automatisch van uw rekening af te schrijven, dan wordt deze automatische incasso tijdig stopgezet. Wanneer u bij de bank een periodieke overboeking heeft afgegeven, dan moet u die zelf stopzetten. 
 
Contact

Nu te huur

LOCHEM,
REMBRANDTLAAN 7 C APPARTEMENT
Netto huur € 491,75

Nu te huur

Goor 5 woningen
Holten 3 woningen
Lochem 3 woningen
Markelo 1 woning
 
0 - Noorderwal

Nu te koop

Lochem,


Appartement
Koopprijs € 165.000,00 kk
1 - Groenehof

Nu te koop

Barchem,


Appartement
Koopprijs € 162.500,00 kk
 
X

Om uw gegevens te beheren dient u eerst in te loggen. Als u zich nog niet geregistreerd heeft als woningzoekende, dient u dat eerst te doen via het menu Woningaanbod/Registreren.

Inloggegevens

wachtwoord vergeten wachtwoord vergeten

Voer uw registratienummer en e-mailadres in.


Inloggegevens