Planmatig onderhoud

 

Het woongenot van onze huurders is ons veel waard. Daarom voeren we dagelijks kleine reparaties uit en bekijken we ook de staat van uw woning in de toekomst. Hierin maken wij onderscheid in groot onderhoud en planmatig onderhoud.

Wat is planmatig onderhoud?

Planmatig onderhoud is de periodieke vervanging van onderdelen van de woning, waarvan de levensduur is verstreken. Dat betekent dat onderhoud wenselijk is. In de kernen Barchem, Diepenheim, Holten, Laren, Lochem, Markelo en Rijssen voeren wij deze verbeteringen individueel per woning uit. U kunt ons een verzoek sturen voor bijvoorbeeld een nieuwe keuken. De opzichter inspecteert dan uw keuken. Dit gebeurt door middel van de zogenoemde conditiemeting. Hiermee wordt de staat van onderhoud van uw keuken vastgesteld. Aan de hand van de bevindingen van de opzichter en de conditiemeting wordt bepaald of de keuken wordt vervangen. Niet iedere keuken, badkamer of toilet wordt vervangen. Hier gelden een paar richtlijnen voor. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op.
 

Wanneer planmatig onderhoud?

Om te bepalen wanneer er onderhoud uitgevoerd moet worden, inspecteren wij steekproefsgewijs de buiten- en binnenzijde van de woning. Zo krijgen wij een goed beeld van de huidige staat van onderhoud. En zo kunnen wij goed beoordelen welke werkzaamheden er in een bepaald jaar uitgevoerd moeten worden. Deze inspecties voeren wij doorlopend uit. Het kan dus zijn dat medewerkers van Viverion - en/of van de bedrijven die voor ons de onderhoudswerkzaamheden uitvoeren - de technische staat van uw woning komen inspecteren. Wij vragen u om hieraan uw medewerking te verlenen. De medewerker kan zich altijd legitimeren.
 
Contact

Nu te huur

RIJSSEN,
ORANJESTRAAT 93 SENIORENAPPARTEMENT
Netto huur € 403,86

Nu te huur

Barchem 2 woningen
Goor 2 woningen
Holten 2 woningen
Laren 1 woning
Lochem 2 woningen
Rijssen 6 woningen
 
0 - Noorderwal

Nu te koop

Lochem,


Appartement
Koopprijs € 165.000,00 kk
1 - Groenehof

Nu te koop

Barchem,


Appartement
Koopprijs € 162.500,00 kk
 
X

Om uw gegevens te beheren dient u eerst in te loggen. Als u zich nog niet geregistreerd heeft als woningzoekende, dient u dat eerst te doen via het menu Woningaanbod/Registreren.

Inloggegevens

wachtwoord vergeten wachtwoord vergeten

Voer uw registratienummer en e-mailadres in.


Inloggegevens