Planmatig onderhoud

 

Het woongenot van onze huurders is ons veel waard. Daarom voeren we dagelijks kleine reparaties uit en bekijken we ook de staat van uw woning in de toekomst. Hierin maken wij onderscheid in groot onderhoud en planmatig onderhoud.

Wat is planmatig onderhoud?

Planmatig onderhoud is de periodieke vervanging van onderdelen van de woning, waarvan de levensduur is verstreken. Dat betekent dat onderhoud wenselijk is. In de kernen Barchem, Diepenheim, Holten, Laren, Lochem, Markelo en Rijssen voeren wij deze verbeteringen individueel per woning uit. U kunt ons een verzoek sturen voor bijvoorbeeld een nieuwe keuken. De opzichter inspecteert dan uw keuken. Dit gebeurt door middel van de zogenoemde conditiemeting. Hiermee wordt de staat van onderhoud van uw keuken vastgesteld. Aan de hand van de bevindingen van de opzichter en de conditiemeting wordt bepaald of de keuken wordt vervangen. Niet iedere keuken, badkamer of toilet wordt vervangen. Hier gelden een paar richtlijnen voor. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op.
 

Wanneer planmatig onderhoud?

Om te bepalen wanneer er onderhoud uitgevoerd moet worden, inspecteren wij steekproefsgewijs de buiten- en binnenzijde van de woning. Zo krijgen wij een goed beeld van de huidige staat van onderhoud. En zo kunnen wij goed beoordelen welke werkzaamheden er in een bepaald jaar uitgevoerd moeten worden. Deze inspecties voeren wij doorlopend uit. Het kan dus zijn dat medewerkers van Viverion - en/of van de bedrijven die voor ons de onderhoudswerkzaamheden uitvoeren - de technische staat van uw woning komen inspecteren. Wij vragen u om hieraan uw medewerking te verlenen. De medewerker kan zich altijd legitimeren.
 

Waar voert Viverion planmatig onderhoud uit?

Wilt u weten of wij ook bij uw woning planmatig komen uitvoeren? U kunt het schema met de planmatige onderhoudsactiviteiten voor dit jaar hier lezen. Staat uw adres er niet bij? Dan is er dit jaar geen planmatig onderhoud aan uw woning gepland. Aan het overzicht kunt u geen rechten ontlenen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat we de planning op onderdelen moeten aanpassen. Voordat we met het onderhoud beginnen, krijgt u hier altijd minimaal twee weken van tevoren bericht over.

Nu te huur

RIJSSEN,
WELLEWEG 19 -021 APPARTEMENT
Netto huur € 399,67

Nu te huur

Diepenheim 1 woning
Goor 1 woning
Holten 1 woning
Rijssen 4 woningen
 
0 - Noorderwal

Nu te koop

Lochem,


Appartement
Koopprijs € 165.000,00 kk
1 - Noorderwal

Nu te koop

Lochem,


Appartement
Koopprijs € 185.000,00 kk
2 - Beusekamplaan

Nu te koop

Lochem,


Appartement
Koopprijs € 170.000,00 von
3 - J.M. de Bruijnstraat

Nu te koop

Goor,


Hoekwoning
Koopprijs € 217.000,00 von
4 - J.M. de Bruijnstraat

Nu te koop

Goor,


Hoekwoning
Koopprijs € 214.000,00 von
5 - Pieter Langendijkstraat

Nu te koop

Goor,


Tussenwoning
Koopprijs € 99.000,00 kk
6 - Groenehof

Nu te koop

Barchem,


Appartement
Koopprijs € 162.500,00 kk
 
X

Om uw gegevens te beheren dient u eerst in te loggen. Als u zich nog niet geregistreerd heeft als woningzoekende, dient u dat eerst te doen via het menu Woningaanbod/Registreren.

Inloggegevens

wachtwoord vergeten wachtwoord vergeten

Voer uw registratienummer en e-mailadres in.


Inloggegevens