Planmatig onderhoud

 

Het woongenot van onze huurders is ons veel waard. Daarom voeren we dagelijks kleine reparaties uit en bekijken we ook de staat van uw woning in de toekomst. Hierin maken wij onderscheid in groot onderhoud en planmatig onderhoud.

Wanneer planmatig onderhoud?

Planmatig onderhoud is de periodieke vervanging van onderdelen van de woning, waarvan de levensduur is verstreken. Om te bepalen wanneer er onderhoud uitgevoerd moet worden, inspecteren wij steekproefsgewijs de buiten- en binnenzijde van de woning. Zo krijgen wij een goed beeld van de huidige staat van onderhoud. En zo kunnen wij goed beoordelen welke werkzaamheden er in een bepaald jaar uitgevoerd moeten worden. Deze inspecties voeren wij doorlopend uit. Het kan dus zijn dat medewerkers van Viverion - en/of van de bedrijven die voor ons de onderhoudswerkzaamheden uitvoeren - de technische staat van uw woning komen inspecteren. Wij vragen u om hieraan uw medewerking te verlenen. De medewerker kan zich altijd legitimeren.
 
Contact

Nu te huur

LOCHEM,
REMBRANDTLAAN 7 C APPARTEMENT
Netto huur € 491,75

Nu te huur

Goor 5 woningen
Holten 3 woningen
Lochem 3 woningen
Markelo 1 woning
 
0 - Noorderwal

Nu te koop

Lochem,


Appartement
Koopprijs € 165.000,00 kk
1 - Groenehof

Nu te koop

Barchem,


Appartement
Koopprijs € 162.500,00 kk
 
X

Om uw gegevens te beheren dient u eerst in te loggen. Als u zich nog niet geregistreerd heeft als woningzoekende, dient u dat eerst te doen via het menu Woningaanbod/Registreren.

Inloggegevens

wachtwoord vergeten wachtwoord vergeten

Voer uw registratienummer en e-mailadres in.


Inloggegevens