Mijn Viverion


Waar en wanneer het u uitkomt 

Mijn Viverion is een persoonlijke online omgeving waarin u uw huurzaken regelt. Gewoon vanuit huis en op een moment dat het u uitkomt. Lekker makkelijk, toch?

Wat u kunt met Mijn Viverion

Via Mijn Viverion kunt u online een reparatie aanvragen. Ook kunt u zien of er een factuur openstaat en die gelijk betalen via iDEAL. U vindt er informatie over uw woning, de huurovereenkomst of geeft u uw nieuwe persoonsgegevens door. In het filmpje hieronder vindt u alle informatie op een rijtje.

Maak uw account aan

Om een account aan te maken heeft u inloggegevens nodig. Die vraagt u telefonisch of per mail bij ons op. Ons telefoonnummer is 088 – 321 32 10, ons mailadres is infoviverionnl.

Zo logt u in 
  • U logt in op MijnViverion.nl
  • U vult uw mailadres en wachtwoord in
  • U vult de verificatiecode in. Deze code ontvangt u automatisch via een sms op uw mobiele telefoon (op het nummer dat bij ons bekend is). De verificatiecode is een extra stap in de beveiliging van uw account. Zo weten we zeker dat u het bent die inlogt.
Nieuw wachtwoord aanvragen

Bent u het wachtwoord van uw account vergeten? Geen probleem. Klik hier om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Binnen enkele minuten ontvangt u een e-mail van ons. In deze e-mail staat een link waarmee u een nieuw wachtwoord opgeeft.

Youtube thumbnail