Contact

Reparatie aanvragen

Werkt iets aan uw woning niet zoals het moet? Bel of mail ons om een reparatie aan te vragen via 088 - 321 32 10 of  [email protected] 

Dringende reparatie

Kan de reparatie niet wachten tot de volgende dag of tot na het weekend? Bel dan 088 - 321 32 10. U wordt doorverbonden naar onze storingsdienst.

Storing centrale verwarming

Sommige storingen aan uw centrale verwarming kunt u makkelijk voorkomen of zelf verhelpen. 

  • Het is belangrijk om op tijd de cv-ketel bij te vullen met water. Dat voorkomt storingen. Met dit stappenplan is het een eenvoudig klusje. 
  • Hoort u een borrelend geluid in uw verwarming? Dan zit er waarschijnlijk lucht in de leidingen. Volg dit stappenplan om de cv-installatie te ontluchten.

Kunt u de storing niet zelf oplossen? Of heeft u een vraag over het onderhoud van uw verwarming of mechanische installatie? Op http://www.feenstra.com/viverion vindt u een overzicht van veelgestelde vragen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met het servicecentrum van Feenstra. Het telefoonnummer is 088 - 845 50 00.

Klein onderhoud

Als huurder bent u zelf verantwoordelijk voor het klein onderhoud aan uw woning, zoals reparaties aan hang- en sluitwerk, schoonhouden van dakgoten en het ontstoppen van de gootsteen en toilet. Wij kunnen dit voor u doen als u een onderhoudsabonnement bij ons afsluit. U besteedt het kleine onderhoud dan aan ons uit. Meer informatie over wat wel/niet valt onder het onderhoudsabonnement valt, leest u hier.

Belangrijk! Voorkom extra kosten

De kosten van een reparatie zijn voor uw eigen rekening als:

  • het gaat om een aanpassing die u zelf heeft aangebracht aan de woning,
  • het gaat om schade die u zelf veroorzaakt heeft,
  • u geen onderhoudsabonnement bij ons heeft afgesloten.

 

 

Veelgestelde vragen