Urgentie

 

Voor het toewijzen van onze huurwoningen hebben wij woonruimteverdeelbeleid opgesteld. In sommige gevallen krijgt een woningzoekende voorrang op andere woningzoekenden. Voorrang krijgt u niet zomaar. Immers, als de ene woningzoekende voorrang krijgt, moet een andere woningzoekende langer wachten. Daarom kunt u alleen urgentie aanvragen om sociale, medische en financiƫle redenen.

Urgentiecommissie

Viverion besteedt de aanvraag en het toekennen van een urgentie uit aan een onafhankelijke commissie. De leden van deze commissie zijn geselecteerd op basis van hun deskundigheid. Zij weten door opleiding en ervaring veel van medische, psychosociale, volkshuisvestelijke, financiƫle en/of juridische zaken. Door deze combinatie van kennis en ervaring kunnen zij urgentieaanvragen objectief en deskundig beoordelen.

Urgentie aanvragen?

Aan welke voorwaarden moet ik voldoen om voor urgentie in aanmerking te komen? Waar en hoe dien ik een aanvraag in? Hoe lang moet ik wachten op de uitspraak? Voor al deze en andere vragen over urgentie, kunt u terecht op www.urgentiecommissie.nl

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden