Urgentie aanvragen

Voor het toewijzen van onze huurwoningen hebben wij woonruimteverdeelbeleid opgesteld. In sommige gevallen krijgt een woningzoekende voorrang op andere woningzoekenden. Voorrang krijgt u niet zomaar. Immers, als de ene woningzoekende voorrang krijgt, moet een andere woningzoekende langer wachten. Daarom kunt u alleen urgentie aanvragen om sociale, medische en financiële redenen.

Urgentiecommissie

Viverion besteedt de aanvraag en het toekennen van een urgentie uit aan een onafhankelijke commissie. De leden van deze commissie zijn geselecteerd op basis van hun deskundigheid. Zij weten door opleiding en ervaring veel van medische, psychosociale, volkshuisvestelijke, financiële en/of juridische zaken. Door deze combinatie van kennis en ervaring kunnen zij urgentieaanvragen objectief en deskundig beoordelen.

Urgentie aanvragen?

Aan welke voorwaarden moet ik voldoen om voor urgentie in aanmerking te komen? Waar en hoe dien ik een aanvraag in? Hoe lang moet ik wachten op de uitspraak? Voor al deze en andere vragen over urgentie, kunt u terecht op www.urgentiecommissie.nl

Let op! Ga géén samenwerking aan met een tussenpartij!

Urgentie aanvragen bij Viverion kan uitsluitend via de onafhankelijke commissie. Op internet zijn partijen actief die aanbieden de aanvraag voor u in te dienen. Dit levert u geen tijdswinst op. De commissie behandelt de aanvraag in hetzelfde tempo als alle andere urgentieaanvragen. Het zorgt wel voor extra kosten. U betaalt de tussenpartij een bedrag voor het overnemen van de aanvraag. Dit bedrag komt bovenop de normale kosten van een urgentieaanvraag.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden