Hoe moet ik mijn woning opleveren?

Opnamegesprek
Na de huuropzegging ontvangt u een bevestigingsbrief met daarbij informatie over de oplevering van uw woning. In de brief staat ook wanneer onze opzichter bij u langskomt voor een inspectie. 

Tijdens deze inspectie maken wij afspraken met u over de oplevering van uw woning. Deze afspraken leggen we vast op een opnameformulier die ondertekend wordt door u en de opzichter. Zo weet u precies wat u moet doen om uw woning netjes achter te laten.

Heeft u de afgesproken werkzaamheden niet uitgevoerd of treffen wij schades aan, die vooraf niet zijn geconstateerd, dan brengen wij de kosten in rekening. Goederen, die achterblijven in de woning, waarvoor geen overname is geregeld, worden op uw kosten door ons afgevoerd. Hoeveel kosten we berekenen en voor welke werkzaamheden, kunt u nakijken op het opnameformulier dat door de mutatie-opzichter is ingevuld en door u ondertekend is. Standaardprijzen kunt u nakijken in het overzicht standaardtarieven. Twijfelt u of u de woning goed achterlaat, neem dan gerust contact op met Viverion.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden