Holten

Aaftinksweide

Aannemer
Bramer BV Vriezenveen
Architect
IAA architecten Enschede
Start bouw
najaar 2013
Oplevering
zomer 2014

Omschrijving

Dichtbij de gezellige dorpskern, aan de H.J. Wansinkstraat in Holten, ligt het plan Aaftinksweide. Dit kleinschalige nieuwbouwplan bestaat uit zeven semi-vrijstaande hofwoningen, twee riante halfvrijstaande woningen en twee ruime eengezinshoekwoningen. Enkele woningen liggen aan een brede groenstrook met parkeerplaatsen. Alle woningen kenmerken zich door een eigentijdse uitstraling en worden gebouwd met de modernste bouwmaterialen.

Vanuit uw huis bent u in een oogwenk in de vrije natuur en kunt u genieten van het mooie glooiende Sallandse landschap met uitgestrekte bossen en heide, afgewisseld door karakteristieke weidelandschappen. Het gezellige centrum met vele winkels en de supermarkten, evenals de bibliotheek en diverse scholen, liggen om de hoek. De uitvalswegen naar de A1 en het treinstation, met goede verbindingen naar Almelo en Deventer, zijn makkelijk en snel bereikbaar.

In het plan realiseren wij vier type woningen:
1. Vesper: halfvrijstaande woning (koop)
2. Australis: hoekwoning in een blok van vier (koop)
3. Borealis: Semi-vrijstaande hofwoningen (koop)
4. Inter: tussenwoning (huur)

Download hier de brochure voor het project AaftinksweideType woning

Een levensloopbestendige woning wil zeggen dat bewoners erin kunnen blijven wonen als hun levensomstandigheden veranderen. De begane grond is standaard uitgerust met een slaap- en badkamer en is rolstoelgeschikt. Verdere specifieke wensen voor bewoning door senioren, zoals leuningen of een verhoogd toilet, kunnen op verzoek worden meegenomen in de bouw. De ligging van de woningen is gunstig, op loopafstand van het centrum en toch vrij. De woningen grenzen aan een groenstrook, waar ook parkeergelegenheid is.
 

Ontwikkelingsplan

De vier bouwblokken van twee-onder-één-kapwoningen aan weerszijden van een groenstrook zijn inmiddels gerealiseerd en verkocht.
 
Daarnaast willen we nog één blok van vier eengezinswoningen, één blok van twee eengezinswoningen en een vrijstaande levensloopbestendige woning bouwen. Deze koopwoningen komen haaks op de tweekappers aan de groenstrook te staan.
 

Informatie koopwoningen

Voor nadere informatie over de nog te verkopen woningen kunt u zich wenden tot Vincent Makelaars in Holten (T. 0548 - 361 964).

 

« terug
Contact

Nu te huur

LOCHEM,
REMBRANDTLAAN 7 C APPARTEMENT
Netto huur € 491,75

Nu te huur

Goor 5 woningen
Holten 3 woningen
Lochem 3 woningen
Markelo 1 woning
 
0 - Noorderwal

Nu te koop

Lochem,


Appartement
Koopprijs € 165.000,00 kk
1 - Groenehof

Nu te koop

Barchem,


Appartement
Koopprijs € 162.500,00 kk
 
X

Om uw gegevens te beheren dient u eerst in te loggen. Als u zich nog niet geregistreerd heeft als woningzoekende, dient u dat eerst te doen via het menu Woningaanbod/Registreren.

Inloggegevens

wachtwoord vergeten wachtwoord vergeten

Voer uw registratienummer en e-mailadres in.


Inloggegevens