Rijssen

De Giezen

Aannemer
Nijhuis Bouw te Rijssen en Akor te Rijssen
Architect
BDC ingenieurs en architecten
Start bouw
Medio 2011
Oplevering
Eind 2012

Omschrijving

Viverion heeft in samenwerking met de bouwbedrijven Nijhuis BV en Akor BV een nieuw plan ontwikkeld voor de Watermolen en de Giezen in Rijssen. Het plan, ontworpen door BDC architecten, bestaat uit twee appartementencomplexen. Het ontwerp past binnen de omgeving en heeft een unieke uitstraling. Medio 2011 starten wij met de bouw. De oplevering is eind 2012 gepland.

In het complex aan de Watermolen worden veertig verpleegappartementen voor Zorgaccent & Thuiszorg Noord West Twente en vijftien appartementen voor de cliënten van JP van den Bentstichting gerealiseerd. Het gebouw aan de Watermolen bestaat uit drie woonlagen. Op de hoek van de Watermolen en de Giezen wordt een accent aangebracht door een vierde verdieping. Achter het complex is ruimte voor zestig parkeerplaatsen.

In het gebouw aan de Giezen worden vijftien sociale koopappartementen gerealiseerd, verdeeld over drie verdiepingen. Wilt u hierover meer informatie? Kijk dan op www.degiezen.nl

« terug
Contact

Nu te huur

LOCHEM,
REMBRANDTLAAN 7 C APPARTEMENT
Netto huur € 491,75

Nu te huur

Goor 5 woningen
Holten 3 woningen
Lochem 3 woningen
Markelo 1 woning
 
0 - Noorderwal

Nu te koop

Lochem,


Appartement
Koopprijs € 165.000,00 kk
1 - Groenehof

Nu te koop

Barchem,


Appartement
Koopprijs € 162.500,00 kk
 
X

Om uw gegevens te beheren dient u eerst in te loggen. Als u zich nog niet geregistreerd heeft als woningzoekende, dient u dat eerst te doen via het menu Woningaanbod/Registreren.

Inloggegevens

wachtwoord vergeten wachtwoord vergeten

Voer uw registratienummer en e-mailadres in.


Inloggegevens