Handig zoeken naar een woning met de Woonmatch App

Publicatiedatum: 18-11-2020

Nu ook per app reageren op woningen van Viverion

Viverion breidt haar dienstverlening uit! In samenwerking met andere corporaties ontwikkelden we de Woonmatch App. Woonmatch is het systeem dat we gebruiken voor het publiceren en verhuren van onze woningen. Woonmatch was altijd alleen toegankelijk via een website. De app maakt het zoeken naar en het reageren op een woning eenvoudiger.

Gebruiksvriendelijk en handige alerts

Het uploaden van documenten, zoals een uittreksel uit de Basisregistratie Personen, is met de app heel eenvoudig. Daarnaast kun je een zoekprofiel instellen, om zo sneller je ideale woning te vinden. Zie je een mooie woning in de app? Dan kun je in direct reageren. De app geeft je een seintje als de reactietermijn bijna verstrijkt. Of als je bent uitgenodigd om de woning te bezichtigen. 

Niet alleen voor woningzoekenden

Ook huurders die wel eens nadenken over verhuizen, kunnen het woningaanbod nu makkelijk in de gaten houden. Met de app willen wij woningzoekenden zoveel mogelijk service bieden.

Eerste app waarin je kunt reageren op woningen

Woonmatch is het eerste 'woonruimteverdeelsysteem' dat een app aanbiedt. De app is ontwikkeld door Servicesites samen met Viverion en corporaties in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, Waterland.

De app is nu te downloaden in de App Store of via Google Play.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden