Actuele corona-maatregelen

Publicatiedatum: 20-05-2020

[Deze informatie is aangepast na de persconferentie van het kabinet op 28 september 2020.]

Veilig werken, voor u en voor ons

Het coronavirus houdt ons allemaal flink in zijn greep. De maatregelen hebben invloed op ieders leven. Dat geldt ook voor hoe wij ons werk nu doen. We gaan zoveel mogelijk door, maar op een andere manier. We volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM en het protocol 'Veilig samenwerken' van de bouwsector.

Ons kantoor blijft nog even gesloten, maar reparaties buiten gaan wel gewoon door, net als groot onderhoud. Sinds begin mei voeren we ook weer reparaties binnen uit. We doen dit volgens de richtlijnen van de RIVM, dat wil zeggen: alleen bij huishoudens waar geen klachten zijn en niet bij risicogroepen.

We hebben al onze actuele coronamaatregelen voor u op een rijtje gezet op www.viverion.nl/corona.

Laten we het samen doen, juist in deze tijd! https://youtu.be/6VYYORtp4Ps

Betalingsproblemen door de coronamaatregelen

Omdat de door de overheid genomen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen gaan, nu langer duren, zullen meer mensen te maken krijgen met minder of zelfs geen inkomen. Is dat ook voor u zo, en verwacht u problemen rond de betaling van de huur? Dan komt u echt niet op straat te staan. Wij vragen iedereen die in deze situatie komt, om snel contact met ons op te nemen. Wij kunnen veel doen om u te helpen met mogelijk financiele problemen.

Contact opnemen kan per telefoon via 088 - 321 3210 of per  mail: infoviverionnl. Vermeld in de onderwerp-regel van uw mail 'corona'. Een van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om samen te kijken wat er allemaal mogelijk is.

 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden