Geen objecten gevonden

Vacature medewerker HR

Publicatiedatum: 31-10-2022

Viverion heeft ambitie! In ‘Onze koers naar 2027’ hebben we onze opgaven geformuleerd. Het realiseren daarvan vraagt om ontwikkeling van onze organisatie, onze collega’s én van HR & Organisatieontwikkeling. Dat betekent inzet op eigentijds personeelsbeleid, digitalisering van
onze instrumenten en optimaal ondersteunen van management en medewerkers bij hun ontwikkelvraagstukken.

Wat doe je als medewerker HR?

Als medewerker HR ben je proceseigenaar en kerngebruiker van de HR-systemen, waaronder Visma, ontwikkel en genereer je HR-data en rapportages en draag je bij aan het begrotings- en rapportageproces. Jij bent degene die relevante ontwikkelingen en innovaties met betrekking tot de HR-systemen signaleert en agendeert. Maar je bent ook het eerste aanspreekpunt voor managers en collega’s met betrekking tot CAO gerelateerde vragen, en correcte toepassing van de CAO. Je ondersteunt het management bij de uitvoering van de personeelsinstrumenten, met name werving
& selectie en ziekteverzuim en verzorgt de opleidings-administratie. Samen met de adviseur HR&O vorm je het HR&O team van Viverion.

Is dit wat voor jou?

Bij HR&O denken en adviseren we vanuit onze kernwaarden, voor onszelf, bij de inrichting van het HR-instrumentarium en bij organisatie-ontwikkelvraagstukken. We zijn een klein team, je krijgt veel zelfstandigheid en ruimte om je verder te ontwikkelen. De richting is afhankelijk van je opleiding en ervaring en van jouw interesse. Maar een ding is zeker: jouw HR-expertise doet ertoe!
Visma DBS is ons belangrijkste HR-systeem. We kunnen daar nog veel meer uithalen dan we nu doen. Met jouw kennis en ervaring ga jij dit oppakken, jij bent kerngebruiker en verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en het juiste gebruik van dit systeem. Daarnaast gebruiken we natuurlijk de Office apps, waaronder Excel. Zo brengen we onze basis op orde. Jij bent daarin de aanjager en houdt ons bij de les!
Een vakgerichte relevante opleiding op minimaal MBO+-niveau en ervaring met de diverse HR-systemen is een vereiste om deze functie goed en met plezier te kunnen vervullen. Kennis van de CAO Woondiensten is een pré.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende, zelfstandige functie in een klein team waar je veel ruimte krijgt om de HR processen verder te ontwikkelen en verbeteren.
  • Een salaris van maximaal € 3.789,-- bruto per maand o.b.v. 36 uur (cf. CAO woondiensten), afhankelijk van je ervaring.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden je verder te ontwikkelen
  • Binnenkort verbouwen wij ons kantoor in Lochem, zodat we thuis en op kantoor prettig kunnen werken.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over de functie, neem dan contact op met Désiré Paschedag adviseur HR&O. Vragen over de procedure kun je stellen aan Bernadette Weustenenk, medewerker HR a.i. Beiden zijn telefonisch bereikbaar via 088 – 321 32 10. Meer informatie over Viverion vind je op www.viverion.nl.

Reageren?

Graag! Stuur een mail met je motivatie en curriculum vitae naar b.weustenenkviverionnl.

Deel deze pagina