Geen objecten gevonden

Vacature Verhuurmakelaar (36 uur)

Publicatiedatum: 14-09-2022

Wat ga je doen?

Als verhuurmakelaar zorg je ervoor dat onze vrijkomende woningen, tijdig en binnen de spelregels van het verhuurproces, bij een nieuwe huurder terecht komen. Een veelzijdige functie met verantwoordelijkheid voor het totale verhuurproces, van huuropzegging tot sleuteluitgifte. Je hebt veelvuldig contact met vertrekkende- en nieuwe huurders en woningzoekenden. Voert voor-inspecties, eindinspecties, en bezichtigingen uit. Aan de hand van vastgestelde kwaliteitsstandaarden stel je de uit te voeren (mutatie)werkzaamheden vast en regel je indien nodig, aanvullend technisch onderzoek. Je bent opdrachtgever van onze externe partners. Bewaakt de voortgang, kwaliteit en kosten van het verhuur- en mutatieproces en voorkomt leegstand. Je bent betrokken bij het huisvesten van bijzondere doelgroepen.  Je legt alles goed vast en rapporteert hierover periodiek. Je doet dit niet alleen, maar samen met andere verhuurmakelaars en medewerkers Verhuur in je team.

Is dit wat voor jou?

Bij Viverion doen we ons werk met een sociaal hart. We verwachten dan ook dat je makkelijk verbinding maakt met huurders, woningzoekenden en externe partners. Je hebt een heldere communicatiestijl, mondeling en schriftelijk. Staat stevig in je schoenen, ook als het gesprek wat lastiger wordt. Je werkt veel zelfstandig, zichtbaar aanwezig in onze buurten, dichtbij onze huurders. Je schakelt makkelijk tussen alle werkzaamheden. Hebt plezier in procesverbetering, aanbrengen van structuur en overzicht. Je coacht en enthousiasmeert je collega’s hierbij. Zoekt de samenwerking met collega’s van de afdelingen Vastgoed en Wonen. Je hebt meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie bij een woningcorporatie en bent er aan toe je kennis en ervaring te delen met je team. Vanzelfsprekend heb je ruime kennis op het gebied van volkshuisvesting, wet- en regelgeving (o.a. passend toewijzen) en techniek. HBO werk- en/of denkniveau is vereist om deze functie goed en met plezier te kunnen vervullen. Je beschikt over een rijbewijs (B).

Wat bieden wij je?

  • Een leuke werkomgeving met ruimte voor creativiteit en eigen initiatief.
  • Een boeiende, zelfstandige functie met klantcontact in de buurt.
  • Een salaris van maximaal € 4.230,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (cf. CAO woondiensten).
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden je verder te ontwikkelen.
  • Wij verbouwen ons kantoor in Lochem, zodat je thuiswerken en op kantoor werken goed kunt combineren.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Linda Zwijnenberg, verhuurmakelaar. Zij kan je vragen over de functie beantwoorden. Vragen over de procedure kun je stellen aan Bernadette Weustenenk, medewerker HR. Beiden zijn telefonisch bereikbaar via 088 – 321 32 10. Meer informatie over Viverion vind je op www.viverion.nl.

Reageren?

Graag! Stuur een mail met je motivatie en curriculum vitae naar b.weustenenk@viverion.nl.

 

Deel deze pagina