Contact
Home Over ons Actueel Nieuwsoverzicht

Van 14 maart tot 28 maart is er geen nieuw woningaanbod

Leestijd: 3 min

U kunt tijdelijk niet reageren op een woning

De website woningaanbodviverion.nl is vanaf dinsdag 14 maart niet meer in gebruik. Vanaf dan gaan we alle inschrijvingen overzetten naar WoningHuren.nl. Tot 28 maart kunt u niet reageren op een woning. Dat is vervelend als u net druk op zoek bent naar een ander huis. Dat beseffen we. Maar het is voor een goede zaak. Wees niet bang dat u iets mist, alle woningen komen gewoon op WoningHuren.nl. Onze woningen én die van 12 andere woningcorporaties.

U staat ingeschreven als woningzoekende?

Staat u ingeschreven bij ons en/of bij een van de andere corporaties?
Dan heeft u rond 17 februari een mail ontvangen over uw inschrijving(en). Uw gegevens worden gratis meegenomen naar WoningHuren.nl. U hoeft u niets te doen. Wij regelen dit voor u. Uiterlijk begin april ontvangt u een mail waarmee u uw nieuwe woningzoekendenaccount in gebruik neemt. Zodra u uw nieuwe account heeft geactiveerd, kunt u zoeken en reageren op woningen op WoningHuren.nl.

Wilt u uw inschrijving niet laten overzetten naar WoningHuren.nl?
Dat kan natuurlijk. Uiterlijk begin april krijgt u een mail van ons over hoe u uw woningzoekendenaccount activeert. Activeert u uw account niet, dan wordt uw inschrijving niet overgezet naar WoningHuren.nl.

U wilt alles bij het oude laten?
Dat kan niet. De website woningaanbodviverion.nl is na 14 maart niet meer online. Wat wel kan is dat u uw nieuwe account niet in gebruik neemt. Uiterlijk begin april krijgt u een mail van ons over hoe u uw woningzoekendenaccount activeert. Activeert u uw account niet, dan wordt uw inschrijving niet overgezet naar WoningHuren.nl.

Staat u ingeschreven als woningzoekende bij ons of een van de andere corporaties en heeft u geen mail of brief ontvangen?
Neem dan contact op met ons of de andere corporatie(s).

Inschrijven als nieuwe woningzoekende?

Dat kan weer vanaf 28 maart. Log in op WoningHuren.nl. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft voor het zoeken naar een sociale huurwoning.

Een woning zoeken wordt makkelijker met WoningHuren.nl

U hebt straks nog maar 1 inschrijving nodig om op de woningen van 13 corporaties te reageren. Handig als u in meerdere gemeenten op zoek bent naar een woning. Of als er meerdere corporaties woningen aanbieden in de gemeente waar u zoekt. Eenvoudig zien welke sociale huurwoningen beschikbaar zijn én meteen reageren. Dankzij de samenwerking van 13 woningcorporaties, verenigd in WoON Twente, is dat straks mogelijk. Samen willen we het vinden van een huis zo makkelijk mogelijk maken voor woningzoekenden. Op WoningHuren.nl vindt u straks het aanbod van alle deelnemende corporaties. De corporaties verhuren woningen in Twente, de Achterhoek en sommigen ook daarbuiten. Van deze woningcorporaties vindt u straks woningaanbod op WoningHuren.nl:

Beter Wonen
De Goede Woning
De Woonplaats
Domijn
Mijande Wonen
Ons Huis
Reggewoon
Sint Joseph Almelo
WBO Wonen
Welbions
Woningstichting Tubbergen 
Wonen Delden
Viverion

Meer informatie

Heeft u vragen vragen over WoningHuren.nl? Lees dan Vraag & Antwoord, of kijk op WoningHuren.nl. Staat uw vraag er niet tussen? Mail of bel ons gerust: infoviverionnl, 088 - 321 32 10.