Huren bij Viverion

Wilt u zelf een huurwoning vinden bij Viverion? Dat kan via het Woonruimte Bemiddeling Systeem. Een slim systeem, zowel voor als u al een woning bij ons huurt en een andere huurwoning zoekt. Maar ook als u nog geen klant bij ons bent, werkt het heel eenvoudig.

Zoekt u een nieuwe woning? Let op: per 1 januari 2016 gelden nieuwe regels! Deze regels vindt u op de pagina passend toewijzen.


Klik om de brochure te lezen

Inschrijven als woningzoekende

U laat Viverion weten dat u een woning zoekt en registreert zich als woningzoekende. Dit kunt u doen via het registratieformulier op deze site. Ook als u al een woning huurt, schrijft u zich in als woningzoekende. Zodra u bent ingeschreven, krijgt u een registratienummer en een wachtwoord.

Woningaanbod
Zoekt u een huurwoning en bent u nog geen huurder? Dan kunt u reageren op het actuele woningaanbod op deze website. Dit aanbod wordt elke dinsdag ververst. Het blijft dan een week op de website staan. Als u geregistreerd bent als woningzoekende, kunt u tot dinsdag 9.00 uur op een beschikbare woning reageren. Om 12.00 uur is bekend wie de woning krijgt toegewezen. Ook dit kunt u via de website volgen. Wanneer u voor een bepaalde woning in aanmerking komt vindt u terug op de pagina 'passend toewijzen'.

Alles over het vinden van een huurwoning van Viverion vindt u in de brochure 'Huren bij Viverion'.

Contact

Nu te huur

LOCHEM,
REMBRANDTLAAN 7 C APPARTEMENT
Netto huur € 491,75

Nu te huur

Goor 5 woningen
Holten 3 woningen
Lochem 3 woningen
Markelo 1 woning
 
0 - Noorderwal

Nu te koop

Lochem,


Appartement
Koopprijs € 165.000,00 kk
1 - Groenehof

Nu te koop

Barchem,


Appartement
Koopprijs € 162.500,00 kk
 
X

Om uw gegevens te beheren dient u eerst in te loggen. Als u zich nog niet geregistreerd heeft als woningzoekende, dient u dat eerst te doen via het menu Woningaanbod/Registreren.

Inloggegevens

wachtwoord vergeten wachtwoord vergeten

Voer uw registratienummer en e-mailadres in.


Inloggegevens