Huren bij Viverion

 

Wilt u zelf een huurwoning vinden bij Viverion? Dat kan via het Woonruimte Bemiddeling Systeem. Een slim systeem, zowel voor als u al een woning bij ons huurt en een andere huurwoning zoekt. Maar ook als u nog geen klant bij ons bent, werkt het heel eenvoudig.

Klik om de brochure te lezen

Inschrijven als woningzoekende

U laat Viverion weten dat u een woning zoekt en registreert zich als woningzoekende. Dit kunt u doen in een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers, of via het registratieformulier op deze site. Ook als u al een woning huurt, schrijft u zich in als woningzoekende. Zodra u bent ingeschreven, krijgt u een registratienummer en een wachtwoord.

Optiestap: als u al bij Viverion huurt

De optiestap is voor onze bestaande huurders, die een andere woning van Viverion zoeken. Met de optiestap kunt u opties nemen op woningen uit ons totale aanbod, zoveel als u wilt. Bovendien kunt u precies zien hoeveel wachtenden er voor u zijn bij de woningen van uw keuze. Hoe het werkt, leest u in de brochure 'Huren bij Viverion'.

Aanbod/lotingstap: als u nog geen huurder van Viverion bent

Zoekt u een huurwoning en bent u nog geen huurder? Dan kunt u via de aanbod/lotingstap reageren op het actuele woningaanbod op deze website. Dit aanbod wordt elke dinsdag ververst. Het blijft dan een week op de website staan. Als u geregistreerd bent als woningzoekende, kunt u tot dinsdag 9.00 uur op een beschikbare woning reageren. Om 12.00 uur is bekend wie de woning krijgt toegewezen. Ook dit kunt u via de website volgen.

Inkomenseisen

Het bruto jaarinkomen vindt u op de jaaropgave van uw werkgever of uitkeringsinstantie. Het gezamenlijk bruto jaarinkomen is het inkomen van u en alle meeverhuizende gezinsleden ouder dan 18 jaar, met uitzondering van uw eigen kinderen. Om te bepalen of u voldoet aan de inkomensvoorwaarden levert u bij ons een inkomensverklaring in. Deze inkomensverklaring (voorheen het IB-60-formulier) kunt u op voorhand opvragen bij de Belastingdienst.
Bij een leeftijd van 65 jaar en ouder hanteren wij de gegevens uit de ouderentabel van de huurtoeslagregeling en bij 22 jaar en jonger de jongerentabel. Bekijk hier de inkomenseisen.  

Huren bij Viverion

Alles over het vinden van een huurwoning van Viverion vindt u in de brochure 'Huren bij Viverion', die u hier kunt downloaden. Deze brochure is ook verkrijgbaar bij onze vestigingen.

 

Nu te huur

HOLTEN,
VERZETSTRAAT 62 TUSSENWONING
Netto huur € 627,76

Nu te huur

Goor 3 woningen
Holten 2 woningen
Lochem 2 woningen
Rijssen 2 woningen
 
0 - Noorderwal

Nu te koop

Lochem,


Appartement
Koopprijs € 165.000,00 kk
1 - Noorderwal

Nu te koop

Lochem,


Appartement
Koopprijs € 185.000,00 kk
2 - Beusekamplaan

Nu te koop

Lochem,


Appartement
Koopprijs € 170.000,00 von
3 - J.M. de Bruijnstraat

Nu te koop

Goor,


Hoekwoning
Koopprijs € 225.000,00 von
4 - J.M. de Bruijnstraat

Nu te koop

Goor,


Hoekwoning
Koopprijs € 225.000,00 von
5 - Pieter Langendijkstraat

Nu te koop

Goor,


Tussenwoning
Koopprijs € 99.000,00 kk
6 - Groenehof

Nu te koop

Barchem,


Appartement
Koopprijs € 162.500,00 kk
 
X

Om uw gegevens te beheren dient u eerst in te loggen. Als u zich nog niet geregistreerd heeft als woningzoekende, dient u dat eerst te doen via het menu Woningaanbod/Registreren.

Inloggegevens

wachtwoord vergeten wachtwoord vergeten

Voer uw registratienummer en e-mailadres in.


Inloggegevens