Wonen op maat

Wonen op maat

Viverion staat voor 'leven zoals je wilt'. Wij willen onze huurders hierin de ruimte bieden. Door verder te gaan dan het bieden van een dak boven uw hoofd. Het gaat om leven op een plek waar u zich thuis voelt. In uw woning, maar ook in uw buurt. Meer doen voor de leefomgeving, dat is één van onze belangrijkste doelen. Viverion is een partij die, dankzij samenwerking met verschillende partners, ervoor zorgt dat u kunt wonen zoals u wilt.

Ons woningaanbod al bekeken op de pagina 'woningaanbod', onder 'ik zoek een woning' en geïnteresseerd in wat Viverion u nog meer aan woonruimte kan bieden? Naast de woningen die aangeboden worden op de pagina ‘woningaanbod’ heeft Viverion ook woningen waarbij andere spelregels gelden dan bij reguliere woningen. Die woningen of woongroepen worden daarom op deze pagina gepubliceerd. Op de onderstaande woningen kunt u geen opties nemen. Heeft u belangstelling voor een woning in één van de appartementencomplexen op deze pagina en wilt u graag weten hoe u in aanmerking komt? Leest u dan de spelregels voor woningtoewijzing van het betreffende appartementencomplex waar uw interesse naar uit gaat. Natuurlijk kunt u altijd contact met Viverion opnemen indien u graag meer informatie over wonen op maat wilt. 

Woonplus Barchem

Woonplus Barchem is een gezellig seniorencomplex van Viverion, bestaande uit 16 gelijkvloerse appartementen, verdeeld over twee verdiepingen. In het appartementencomplex is een gezamenlijke ontmoetingsruimte waarin door (vrijwilligers van de) Stichting Vrienden Woonplus Barchem activiteiten worden georganiseerd voor de bewoners van het complex en voor senioren vanuit Barchem.Woonplus Barchem, gelegen aan de Borculoseweg 4 te Barchem is sinds februari 2003 bewoond.

Download de brochure van Woonplus Barchem 

Download het inschrijfformulier

 


Wonen in het WoonZorgComplex Diepenheim

Het WoonZorgComplex (WoZoCo) aan de Marsmansland in Diepenheim is een seniorencomplex in exploitatie vanaf 1 februari 1995. Het complex bestaat uit 22 appartementen. Het appartement beschikt over een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond met op de verdieping nog de mogelijkheid voor een tweede slaapkamer. U woont geheel zelfstandig en huurt van woningcorporatie Viverion.

Download de brochure van WoZoCo Diepenheim

Download inschrijfformulier

 

 

Woonzorgcomplex 't Ruempol Laren

Het woonzorgcomplex 't Ruempol in Laren is een gezellig appartementencomplex voor senioren, bestaande uit 19 appartementen, verdeeld over twee verdiepingen. In het complex is zowel een koffiekamer als een recreatieruimte aanwezig waarin vanuit Zorggroep St. Maarten, diverse activiteiten worden georganiseerd voor de bewoners van dit complex en eventueel voor andere senioren uit de kern Laren en het bijbehorende buitengebied. Een mooie mogelijkheid om mensen te ontmoeten!

Het woonzorgcomplex, gelegen aan 't Have in Laren is sinds 1997 bewoond.

 

Download de brochure van 't Ruempol in Laren.

Download inschrijfformulier

Nu te huur

LOCHEM,
ZWIEPSEWEG 25 J APPARTEMENT
Netto huur € 380,30

Nu te huur

Diepenheim 1 woning
Goor 1 woning
Lochem 1 woning
Rijssen 2 woningen
 
0 - Wielewaalstraat

Nu te koop

Goor,


Hoekwoning
Koopprijs € 130.500,00 kk
1 - Merelstraat

Nu te koop

Goor,


Tussenwoning
Koopprijs € 105.750,00 kk
2 - Loosboerstraat

Nu te koop

Markelo,


Tussenwoning
Koopprijs € 117.000,00 kk
3 - Albert Hahnweg

Nu te koop

Lochem,


Tussenwoning
Koopprijs € 109.800,00 kk
4 - Gruttostraat

Nu te koop

Goor,


Hoekwoning
Koopprijs € 117.900,00 kk
5 - J.M. de Bruijnstraat

Nu te koop

Goor,


Hoekwoning
Koopprijs € 225.000,00 von
6 - Brederostraat

Nu te koop

Goor,


Tussenwoning
Koopprijs € 119.250,00 kk
7 - Middenstraat

Nu te koop

Diepenheim,


Tussenwoning
Koopprijs € 116.100,00 kk
8 - J.M. de Bruijnstraat

Nu te koop

Goor,


Hoekwoning
Koopprijs € 225.000,00 von
9 - J.M. de Bruijnstraat

Nu te koop

Goor,


Hoekwoning
Koopprijs € 225.000,00 von
10 - J.M. de Bruijnstraat

Nu te koop

Goor,


Hoekwoning
Koopprijs € 225.000,00 von
11 - Kievitstraat

Nu te koop

Goor,


Tussenwoning
Koopprijs € 106.200,00 kk
12 - Kievitstraat

Nu te koop

Goor,


Hoekwoning
Koopprijs € 120.600,00 kk
 
X

Om uw gegevens te beheren dient u eerst in te loggen. Als u zich nog niet geregistreerd heeft als woningzoekende, dient u dat eerst te doen via het menu Woningaanbod/Registreren.

Inloggegevens

wachtwoord vergeten wachtwoord vergeten

Voer uw registratienummer en e-mailadres in.


Inloggegevens