Wonen op maat

Dankzij de samenwerking met verschillende partners kan Viverion ervoor zorgen dat u kunt wonen zoals u wilt. Ons woningaanbod vindt u in de kolom hiernaast.
Naast woningen in ons normale woningaanbod, hebben wij woningen waarvoor andere spelregels gelden. Het gaat dan om woningen waarvoor u bijvoorbeeld een zorgindicatie nodig heeft, zoals woningen in een woonzorggroep. Die woningen vindt u op deze pagina. Wilt u weten hoe u voor zo'n woning in aanmerking komt? Lees dan de informatie in de brochures. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met Viverion.

Barchem: Woonplus Barchem

Woonplus Barchem aan de Borculoseweg 4 in Barchem is een gezellig seniorencomplex van Viverion. Het complex heeft zestien gelijkvloerse appartementen, verdeeld over twee verdiepingen. In het complex is een gezamenlijke ontmoetingsruimte waarin door (vrijwilligers van) de Stichting Vrienden Woonplus Barchem activiteiten worden georganiseerd voor de bewoners en voor senioren in.

Download de brochure van Woonplus Barchem 

Download het inschrijfformulier


Diepenheim: Wonen in het complex aan de Marsmansland

Het complex aan de Marsmansland in Diepenheim is een seniorencomplex in met 22 appartementen. De appartementen hebben een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond, met op de verdieping nog de mogelijkheid voor een tweede slaapkamer. De bewoners wonen hier geheel zelfstandig en huren van Viverion.
De appartementen zijn in samenwerking met zorgaanbieder Carintreggeland tot stand  gekomen. Carintreggeland organsieert in de gemeenschappelijke ontmoetingsruimte zes dagen per week dagverzorging. Ook organiseert de Stichting Welzijn Ouderen Hof van Twente activiteiten voor de bewoners van het complex en voor senioren uit Diepenheim.Laren: Woonzorgcomplex 't Ruempol


Woonzorgcomplex 't Ruempol in Laren is een gezellig appartementencomplex voor senioren. Het complex heeft negentien appartementen, verdeeld over twee verdiepingen. In het complex is zowel een koffiekamer als een recreatieruimte aanwezig, waarin vanuit Zorggroep Sint Maarten diverse activiteiten worden georganiseerd voor de bewoners van dit complex en eventueel voor andere senioren uit de kern Laren en het bijbehorende buitengebied. Een mooie mogelijkheid om mensen te blijven ontmoeten!


Download de brochure van 't Ruempol in Laren.
 

Download het inschrijfformulier

Contact

Nu te huur

LOCHEM,
REMBRANDTLAAN 7 C APPARTEMENT
Netto huur € 491,75

Nu te huur

Goor 5 woningen
Holten 3 woningen
Lochem 3 woningen
Markelo 1 woning
 
0 - Noorderwal

Nu te koop

Lochem,


Appartement
Koopprijs € 165.000,00 kk
1 - Groenehof

Nu te koop

Barchem,


Appartement
Koopprijs € 162.500,00 kk
 
X

Om uw gegevens te beheren dient u eerst in te loggen. Als u zich nog niet geregistreerd heeft als woningzoekende, dient u dat eerst te doen via het menu Woningaanbod/Registreren.

Inloggegevens

wachtwoord vergeten wachtwoord vergeten

Voer uw registratienummer en e-mailadres in.


Inloggegevens